Επιλογή γλώσσας: ΕλληνικάEnglishРусский
 

Ιδιότητες μονωτικού υλικού Blueshield PmB (πολυουρία).

  Aντοχή στην τριβή
Μονώσεις με μεμβράνη PmB - αντοχή στην τριβήΤο σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB έχει εξαιρετικά υψηλή αντοχή σε τριβή φθορά με αποτέλεσμα την μείωση του κόστους συντήρησης της κατασκευής.

  Πρόσφυση
Μονώσεις με μεμβράνη PmB - Εξαιρετική πρόσφυσηΤο Blueshield PmB έχει εξαιρετική πρόσφυση σε πολλούς διαφορετικούς τύπους υποστρωμάτων συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα, αλουμινίου, σκυροδέματος & πολυμερικών επιφανειών. Σε αποτελέσματα ελέγχων η πρόσφυση του ξεπερνά την αντοχή συνοχής του σκυροδέματος.

  Γεφύρωση ρωγμών

Μονώσεις με μεμβράνη PmB - Αποτελεσματικότητα στη γεφύρωση ρωγμώνΟι ελαστομερείς ιδιότητες του στεγανοποιητικού συστήματος Blueshield PmB δίνουν την δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών αποτρέποντας την εισροή υγρασίας επιτρέποντας την αναπνοή της κατασκευής με αποτέλεσμα την αποφυγή ανάπτυξης & συσσώρευσης υγρασίας εσωτερικά της κατασκευής.

 

  Αντοχή σε φωτιά
Μονώσεις με μεμβράνη PmB - Αντοχή στη φωτιά

 
 
Το στεγανοποιητικό υλικό του συστήματος Blueshield PmB είναι αυτοσβενόμενο. (κατηγορία Β2 κατά DIN 4102).

Ταχύτατη εφαρμογή
Μονώσεις με μεμβράνη PmB - Ταχύτατη εφαρμογή

Η εφαρμογή της μονωτικής μεμβράνης από εξειδικευμένο συνεργείο, με τον απαραίτητο εξοπλισμό δίνει την δυνατότητα εφαρμογής 500m² την ημέρα.
Η μεμβράνη έχει χρόνο πήξεως μόλις μερικά δευτερόλεπτα, δεν επηρεάζεται από την βροχή και είναι ικανή να δεχτεί έως και 240οC λίγες ώρες μετά την εφαρμογή της.
 

Αντοχή σε χημικά
Μονώσεις με μεμβράνη PmB - Αντοχή στα χημικάΗ μεμβράνη στεγάνωσης της PmB έχει αντοχή σε όλων των τύπων χημικών επιδράσεων που μπορεί να εμφανιστούν στο περιβάλλον.  Η μεμβράνη έχει εξαιρετικές αντοχές στα αντιπαγετικά άλατα και στο CO2.


  Διάρκεια ζωής
  Μονώσεις με μεμβράνη PmB - Μεγάλη διάρκεια ζωήςΗ μονωτική μεμβράνη PmB τοποθετείται για πάνω από 30 έτη χωρίς να έχει μέχρι στιγμής παρουσιάσει αλλoίωση των ιδιοτήτων της. Αυτό αυξάνει την διάρκειας ζωής της κατασκευής μειώνοντας παράλληλα τα έξοδα συντήρησης.

 

  Στεγανή

Μονώσεις με μεμβράνη PmB - Απόλυτη στεγανότητα Η εφαρμογή του Blueshield PmB (Μεμβράνη PmB) οδηγεί σε ένα ομοιογενές και χωρίς ραφές, αρμούς και αδύναμα σημεία υδατοστεγές αποτέλεσμα, παρέχοντας απόλυτη υγρομόνωση.

  Αντοχή στις θερμοκρασιακές μεταβολές
Μονώσεις με μεμβράνη PmB - Αντοχή σε όλες τις θερμοκρασίες Μονώσεις με μεμβράνη PmB - Αντοχή στις θερμοκρασιακές μεταβολές

Το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB είναι ιδανικό για προστασία των κατασκευών σε ακραίες συνθήκες καιρού. Οι φυσικές ιδιότητες του δεν μεταβάλλονται από τους -42°C έως τους 110°C.

 

 Ιδιότητες υλικού πολυουρεθανικής μεμβράνης PmB
 
 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ - ΚΑΜΕΡΑ!

     

  Παρέχουμε υπηρεσίες εντοπισμού της υγρασίας με υγρασιόμετρο με κάμερα και θερμικό αισθητήρα. Σας παραδίδουμε τεχνοοικονομική έκθεση του προβλήματος και της επισκευής του.

Σε περίπτωση όπου μας αναθέτετε το έργο η τεχνοοικονομική μελέτη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

 

ΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ (σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB.

H ΔΟΜΙΚΟΝ σε συνεργασία με την Pitchmastic PmB, πρωτοπόροι στην μόνωση κατασκευών, προσφέρουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών για την προφύλαξη των έργων έναντι της υγρασίας και της χημικής διάβρωσης. 

Το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB (Pitchmastic PmB - BAYER), αποτελείται από δύο συστατικών ελαστομερή πολυουρεθάνη / πολυουρία, προσφέροντας εγγυημένη και ανθεκτική προστασία.

Το σύστημα Blueshield PmB διαθέτει πιστοποίηση από το British Board of Agrement (ΒΒΑ) Βρετανίας, ΒΑΜ Γερμανίας και άλλων κρατών για εφαρμογές σε έργα πολιτικού μηχανικού.

Το Blueshield PmB είναι πρώτο με σήμανση CE τοποθετημένο σύστημα μόνωσης στην Ελλάδα!


 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Βασική προϋπόθεση αποτελεί η εξειδίκευση, η εμπειρία και η κατοχή πιστοποίησης για την εφαρμογή  συστημάτων μόνωσης με ψεκασμό πολυουρίας!!! 
 

 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.