Επιλογή γλώσσας: ΕλληνικάEnglishРусский
 

Μονώσεις Ταρατσών

Το σύστημα μόνωσης "Blueshield PmB" είναι δύο συστατικών, υψηλής απόδοσης 100% ρευστή ελαστομερής πολυουρεθάνη (πολυουρία / polyurea) της BAYER. Εφαρμόζεται με ψεκασμό εξασφαλίζοντας ελάχιστο τελικό πάχος 2 χιλιοστά και μέσο ονομαστικό πάχος τα 2,7 χιλιοστά.

 

Πως το σύστημα Blueshield PmB διευκολύνει τις μονώσεις ταρατσών;

Το υλικό της μεμβράνης PmB είναι ταχείας πήξεως στερεοποιείται μετά την ανάμιξη των δύο συστατικών εντός 2-5 δευτερολέπτων. Η ιδιότητα αυτή επιτρέπει στον εφαρμοστή να το τοποθετεί σε κατακόρυφες επιφάνειες, σε μία στρώση, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τις οπές που εμφανίζονται από την επιφάνεια του σκυροδέματος. Επίσης δίνει την δυνατότητα να δεχθεί φορτία εντός μερικών μόλις λεπτών. Ουσιαστικά η επιφάνεια είναι βατή εντός μόλις δύο-τριών λεπτών μετά την εφαρμογή.

 Το σύστημα στεγανοποίησης της PmB:

 1. Aποτελείται 100% από στερεά, δεν περιέχει υλικά πλήρωσης (no filler), διαλύτες και πτητικές οργανικές ενώσεις που μπορεί να είναι τοξικές (VOC).

2.  Συγκαταλέγεται στα υλικά εξαιρετικά υψηλής απόδοσης και διατηρεί τις ιδιότητες του από τους -42ºC ως τους +110ºC ενώ για περιορισμένο χρονικά διάστημα μπορεί να υποβληθεί σε θερμοκρασίες έως και 240ºC.

3.   Χρησιμοποιείται σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες και δεν επηρεάζεται από καιρικές μεταβολές. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει σε όλες τις καιρικές συνθήκες άνω των 2-3ºC με δυνατότητα να εφαρμοστεί ακόμη και σε υγρά υποστρώματα με την κατάλληλη προετοιμασία.

 Μετά την εφαρμογή της, η μεμβράνη PmB, έχει υψηλή πρόσφυση σε όλα τα υποστρώματα ακολουθώντας απλά την μορφή του υποβάθρου χωρίς να επηρεάζεται από την μορφή ή την κλίση του. Αποτελέσματα δοκιμών πρόσφυσης σε σκυρόδεμα ξεπερνούν την αντοχή του σκυροδέματος. Μετά την εφαρμογή της η μεμβράνη υπόκειται σε ελέγχους τόσο για την πρόσφυση αλλά και για την στεγάνωση (τυχόν οπές που εμφανίζονται από την επιφάνεια του σκυροδέματος) με ειδικό ηλεκτρονικό μηχάνημα.

 

 Γιατί να επιλέξετε ΔΟΜΙΚΟΝ;

 Είμαστε οι μοναδικοί που ελέγχουμε το τελικό στάδιο της στεγάνωσης (εφαρμογή μεμβράνης) πριν την παράδοση του έργου με ειδικό εξοπλισμό και όχι οπτικά. Έτσι οι μονώσεις ταρατσών είναι μία διαδικασία εγγυημένη και πιστοποιημένη από την ΔΟΜΙΚΟΝ.

Το υλικό της PmB για τις μονώσεις τοποθετείται από το 1967, έχει ιστορικό που υπερβαίνει τα 40 έτη σε έργα τα οποία έχουν ελεγχθεί σε πραγματικές συνθήκες με την πραγματική διάρκεια ζωής του να υπερβαίνει τα 30 έτη. Κατά τους ελέγχους που έχει πραγματοποιήσει η BAYER έως σήμερα δεν έχει παρατηρηθεί αλλοίωση των ιδιοτήτων του.

Βασική προϋπόθεση για την σωστή εφαρμογή αποτελεί η εξειδίκευση και η κατοχή πιστοποίησης για την εφαρμογή αντίστοιχων συστημάτων.

 

Πλεονεκτήματα της μεμβράνης PmB

 Το υλικό της μεμβράνης PmB έχει ελαστικότητα 300% με μοναδική ικανότητα στην πλήρωση ρωγμών. Βάση των ελέγχων έχει την δυνατότητα να γεφυρώσει ρωγμή από 0 έως 14 χιλιοστά! ιδιότητα που το καθιστά ιδανικό για σεισμογενείς περιοχές όπως η Ελλάδα.

Το σύστημα έχει ελεγχθεί με βάση διεθνή πρότυπα και έχει ισχύοντα πιστοποιητικά από Διεθνείς Οργανισμούς Ελέγχου όπως ο BBA (Βρετανίας) ή ΒΜΑ (Γερμανίας) ως υλικό υψηλών αποδόσεων που επιβεβαιώνουν την πιο αποτελεσματική λύση για τις μονώσεις.

 Η μεμβράνη PmB δεν επηρεάζεται από τη βροχή 30 λεπτά μετά την εφαρμογή της, είναι ανθεκτική σε χημικά, σε ρίζες φυτών σε μόνιμη επαφή με το νερό, είναι βατή και μπορεί να τοποθετηθεί επάνω από αφρό πολυουρεθάνης τόσο για την προστασία του όσο και για να τον καταστήσει βατό.

 Επίσης είναι ανθεκτική στην εισδοχή ζεστών και κρύων αδρανών υλικών καθώς και σε κάθε επίδραση από την τοποθέτηση ασφάλτου.

 Η μεμβράνη PmB έχει τοποθετηθεί σε κατασκευές παγκοσμίως, με συνολική επιφάνεια που υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα.

 Στην χώρα μας έχει εφαρμοστεί σε έργα δημόσια αλλά και σε πολλά ιδιωτικά έργα σε μονώσεις ταρατσών, πισινών, φυτεμένων δωμάτων, κλπ.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα εφαρμόστηκε για την μόνωση της οροφής του μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Νέο κτίριο Μεγάρου Μουσικής Αθηνών), έργο το οποίο συγκαταλέγεται σε αυτά με τις υψηλότερες προδιαγραφές στην Ευρώπη.

 
 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ - ΚΑΜΕΡΑ!

     

  Παρέχουμε υπηρεσίες εντοπισμού της υγρασίας με υγρασιόμετρο με κάμερα και θερμικό αισθητήρα. Σας παραδίδουμε τεχνοοικονομική έκθεση του προβλήματος και της επισκευής του.

Σε περίπτωση όπου μας αναθέτετε το έργο η τεχνοοικονομική μελέτη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

 

ΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ (σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB.

H ΔΟΜΙΚΟΝ σε συνεργασία με την Pitchmastic PmB, πρωτοπόροι στην μόνωση κατασκευών, προσφέρουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών για την προφύλαξη των έργων έναντι της υγρασίας και της χημικής διάβρωσης. 

Το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB (Pitchmastic PmB - BAYER), αποτελείται από δύο συστατικών ελαστομερή πολυουρεθάνη / πολυουρία, προσφέροντας εγγυημένη και ανθεκτική προστασία.

Το σύστημα Blueshield PmB διαθέτει πιστοποίηση από το British Board of Agrement (ΒΒΑ) Βρετανίας, ΒΑΜ Γερμανίας και άλλων κρατών για εφαρμογές σε έργα πολιτικού μηχανικού.

Το Blueshield PmB είναι πρώτο με σήμανση CE τοποθετημένο σύστημα μόνωσης στην Ελλάδα!


 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Βασική προϋπόθεση αποτελεί η εξειδίκευση, η εμπειρία και η κατοχή πιστοποίησης για την εφαρμογή  συστημάτων μόνωσης με ψεκασμό πολυουρίας!!! 
 

 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.