Επιλογή γλώσσας: ΕλληνικάEnglishРусский
 

Μόνωση Δεξαμενών και Πισίνων

   

Το σύστημα στεγανοποίησης της PmB (πολυουρία), χρησιμοποιείται σε κάθε κατασκευή που σχετίζεται με την συγκράτηση ή την αποθήκευση νερού, τόσο σε υπέργειες όσο και σε υπόγειες κατασκευές. Αποτελεί μια αποτελεσματική λύση μόνωσης, για την προστασία νέων αλλά και υφιστάμενων κατασκευών. Η μόνιμη υδροστατική πίεση αλλά και η χρήση χημικών στις πισίνες επιβάλει την αποτελεσματική και ανθεκτική σε βάθος χρόνου στεγάνωσή τους.

Για την αποφυγή τέτοιων προβλημάτων η ΔΟΜΙΚΟΝ προσφέρει την μεμβράνη μόνωσης της PmB. Το σύστημα εξασφαλίζει την απόλυτη στεγανοποίηση πισίνων και δεξαμενών με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στα χημικά.

 

 

Εφαρμογή – τοποθέτηση της μεμβράνης

Η εφαρμογή της μεμβράνης γίνεται αφού καθαριστεί και προετοιμαστεί κατάλληλα η επιφάνεια του σκυροδέματος. Η επιφάνεια ασταρώνεται και στην συνέχεια εφαρμόζεται η μεμβράνη στεγάνωσης της PmB για την απόλυτη μόνωση και στεγανοποίηση πισίνων - δεξαμενών.

Η τοποθετημένη μεμβράνη ελέγχεται για πρόσφυση και στεγάνωση μία ώρα από την εφαρμογή της. Ο έλεγχος γίνεται με τη χρήση ηλεκτρικού ελεγκτή με διοχέτευση 11.000 volt DC πάνω στη μεμβράνη. Κατόπιν τοποθετείται χαλαζιακή άμμος. Η επιφάνεια αυτή δίνει την απαιτούμενη πρόσφυση στην τσιμεντοκονία η οποία και ακολουθεί. Κατόπιν αυτής έχουμε πλέον την δυνατότητα τοποθέτησης ψηφίδας η πλακιδίου ή και βαφής της πισίνας.

Η μεμβράνη στεγάνωσης της PmB έχει την ικανότητα γεφύρωσης των κατασκευαστικών αρμών αλλά και δυνατότητα να στεγανοποιήσει απόλυτα τα σημεία περιμετρικά από τα εξαρτήματα της πισίνας αλλά και της υπερχείλισης της. Επιπλέον δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση καθώς δεν προσβάλλεται από τα χημικά της πισίνας.

Η μεμβράνη PmB είναι κατάλληλη για υγρομόνωση:

  • πισίνων - δεξαμενών
  • οροφών με μεγάλο απόθεμα νερού στην επιφάνεια τους
  • υδαταγωγών
  • καναλιών
  • τεχνητών κατασκευών όπως μικρές λιμνούλες κλπ.

Η αντίσταση της μεμβράνης στα διάφορα χημικά συμπεριλαμβανομένων των χλωριδίων, αλκαλίων και οξέων την καθιστά κατάλληλη ακόμα και για την στεγάνωση δεξαμενών λυμάτων.

Το σύστημα εφαρμόζεται σε κατακόρυφες και οριζόντιες επιφάνειες δημιουργώντας μια ενιαία μεμβράνη χωρίς ενώσεις, ματίσεις ή επικίνδυνα σημεία, παρέχοντας έτσι την απόλυτη και ομοιογενή προστασία των επιφανειών και των κατασκευών από την διάβρωση.

 
 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ - ΚΑΜΕΡΑ!

     

  Παρέχουμε υπηρεσίες εντοπισμού της υγρασίας με υγρασιόμετρο με κάμερα και θερμικό αισθητήρα. Σας παραδίδουμε τεχνοοικονομική έκθεση του προβλήματος και της επισκευής του.

Σε περίπτωση όπου μας αναθέτετε το έργο η τεχνοοικονομική μελέτη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

 

ΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ (σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB.

H ΔΟΜΙΚΟΝ σε συνεργασία με την Pitchmastic PmB, πρωτοπόροι στην μόνωση κατασκευών, προσφέρουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών για την προφύλαξη των έργων έναντι της υγρασίας και της χημικής διάβρωσης. 

Το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB (Pitchmastic PmB - BAYER), αποτελείται από δύο συστατικών ελαστομερή πολυουρεθάνη / πολυουρία, προσφέροντας εγγυημένη και ανθεκτική προστασία.

Το σύστημα Blueshield PmB διαθέτει πιστοποίηση από το British Board of Agrement (ΒΒΑ) Βρετανίας, ΒΑΜ Γερμανίας και άλλων κρατών για εφαρμογές σε έργα πολιτικού μηχανικού.

Το Blueshield PmB είναι πρώτο με σήμανση CE τοποθετημένο σύστημα μόνωσης στην Ελλάδα!


 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Βασική προϋπόθεση αποτελεί η εξειδίκευση, η εμπειρία και η κατοχή πιστοποίησης για την εφαρμογή  συστημάτων μόνωσης με ψεκασμό πολυουρίας!!! 
 

 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.