Επιλογή γλώσσας: ΕλληνικάEnglishРусский
 

Μόνωση σε γέφυρες αυτοκινητόδρομων και σιδηρόδρομους.

 Μόνωση με πολυουρία (polyurea) γεφυρών αυτοκινητοδρόμων

Το σύστημα στεγάνωσης της PmB, τοποθετείται σε γέφυρες, οχετούς και μεσόβαθρα πάνω από είκοσι χρόνια.

Το σύστημα μόνωσης της PmB έχει τοποθετηθεί παγκοσμίως σε περισσότερες από 6.000 γέφυρες προσφέροντας αποτελεσματική και εγγυημένη λύση για την στεγανοποίηση τόσο των νέων αλλά και των υφιστάμενων κατασκευών. Η μεμβράνη PmB, είναι ανθεκτική στα λάδια, στο πετρέλαιο και σε χημικά. Αυτές οι ιδιότητες την καθιστούν ιδανική για την στεγανοποίηση γεφυρών σιδηροδρόμων και σε συνδέσεις σιδηροτροχιών υψηλών ταχυτήτων.

                                                                                                                                                        
Μόνωση με το σύστημα στεγάνωσης Μεμβράνη PmB / πολυουρία σιδηροδρόμων
Το σύστημα μόνωσης της μεμβράνης PmB πληρεί τις απαιτήσεις και προδιαγραφές των UK Network Rail Line και US AREMA. Λόγω της ταχείας πήξεως και του σύντομου χρόνου εφαρμογής του δίνει την δυνατότητα στους κατασκευαστές να εναρμονίζονται με τους χρονικούς περιορισμούς που συνήθως απαιτούν οι επισκευές των σιδηροδρομικών έργων. Το υλικό της μεμβράνης PmB μπορεί να δεχθεί φορτία εργοταξίου μόλις μία (1) ώρα μετά την εφαρμογή της.
Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η επιτυχής εφαρμογή της σε όλες τις κλιματικές συνθήκες. Η Pitchmastic εφαρμόζει μια ποικιλία συγκολλητικών επιστρώσεων πάνω στην μεμβράνη PmB ώστε να επιτυγχάνεται η πρόσφυση των ασφαλτικών επιστρώσεων.
Το σύστημα στεγάνωσης της PmB αποτελεί το κύριο σύστημα στεγάνωσης γεφυρών σε πολλά κράτη και έχει πιστοποίηση από το BBA (British Board of Agrement) για στεγάνωση γεφυρών.          


 


 

 
 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ - ΚΑΜΕΡΑ!

     

  Παρέχουμε υπηρεσίες εντοπισμού της υγρασίας με υγρασιόμετρο με κάμερα και θερμικό αισθητήρα. Σας παραδίδουμε τεχνοοικονομική έκθεση του προβλήματος και της επισκευής του.

Σε περίπτωση όπου μας αναθέτετε το έργο η τεχνοοικονομική μελέτη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

 

ΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ (σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB.

H ΔΟΜΙΚΟΝ σε συνεργασία με την Pitchmastic PmB, πρωτοπόροι στην μόνωση κατασκευών, προσφέρουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών για την προφύλαξη των έργων έναντι της υγρασίας και της χημικής διάβρωσης. 

Το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB (Pitchmastic PmB - BAYER), αποτελείται από δύο συστατικών ελαστομερή πολυουρεθάνη / πολυουρία, προσφέροντας εγγυημένη και ανθεκτική προστασία.

Το σύστημα Blueshield PmB διαθέτει πιστοποίηση από το British Board of Agrement (ΒΒΑ) Βρετανίας, ΒΑΜ Γερμανίας και άλλων κρατών για εφαρμογές σε έργα πολιτικού μηχανικού.

Το Blueshield PmB είναι πρώτο με σήμανση CE τοποθετημένο σύστημα μόνωσης στην Ελλάδα!


 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Βασική προϋπόθεση αποτελεί η εξειδίκευση, η εμπειρία και η κατοχή πιστοποίησης για την εφαρμογή  συστημάτων μόνωσης με ψεκασμό πολυουρίας!!! 
 

 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.