Επιλογή γλώσσας: ΕλληνικάEnglishРусский
 

Μόνωση Αεροδρομίων

 

 Μόνωση με Μεμβράνη PmB (πολυουρία) κτηριακών και άλλων υποδομών αεροδρομίου

Το σύστημα μόνωσης της PmB, εφαρμόζεται σε στεγανώσεις αεροδρομίων πάνω από 20 έτη. Έχει  εφαρμοστεί για την στεγάνωση των κτιρίων αεροδρομίων, σε φυτεμένα δώματα, σε σήραγγες, και δρόμους. Τα αεροδρόμια ως έργα υψηλής σημασίας, πρέπει να παραμένουν σε λειτουργία κατά την διάρκεια των εργασιών. Η στεγανοποίηση με την μεμβράνη PmB λόγω της ταχύτητας εφαρμογής, εξασφαλίζει τη λιγότερο δυνατή αναστάτωση στην εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου.

 
 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ - ΚΑΜΕΡΑ!

     

  Παρέχουμε υπηρεσίες εντοπισμού της υγρασίας με υγρασιόμετρο με κάμερα και θερμικό αισθητήρα. Σας παραδίδουμε τεχνοοικονομική έκθεση του προβλήματος και της επισκευής του.

Σε περίπτωση όπου μας αναθέτετε το έργο η τεχνοοικονομική μελέτη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

 

ΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ (σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB.

H ΔΟΜΙΚΟΝ σε συνεργασία με την Pitchmastic PmB, πρωτοπόροι στην μόνωση κατασκευών, προσφέρουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών για την προφύλαξη των έργων έναντι της υγρασίας και της χημικής διάβρωσης. 

Το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB (Pitchmastic PmB - BAYER), αποτελείται από δύο συστατικών ελαστομερή πολυουρεθάνη / πολυουρία, προσφέροντας εγγυημένη και ανθεκτική προστασία.

Το σύστημα Blueshield PmB διαθέτει πιστοποίηση από το British Board of Agrement (ΒΒΑ) Βρετανίας, ΒΑΜ Γερμανίας και άλλων κρατών για εφαρμογές σε έργα πολιτικού μηχανικού.

Το Blueshield PmB είναι πρώτο με σήμανση CE τοποθετημένο σύστημα μόνωσης στην Ελλάδα!


 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Βασική προϋπόθεση αποτελεί η εξειδίκευση, η εμπειρία και η κατοχή πιστοποίησης για την εφαρμογή  συστημάτων μόνωσης με ψεκασμό πολυουρίας!!! 
 

 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.