Επιλογή γλώσσας: ΕλληνικάEnglishРусский
 

Στεγάνωση Σηράγγων

 Στεγάνωση και μόνωση σηράγγων

Το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB είναι από τα ελάχιστα που έχουν πιστοποιηθεί ως ασφαλή για  εφαρμογή σε συνθήκες σηράγγων.

Το Blueshield PmB, μπορεί να εφαρμοσθεί τόσο σε σήραγγες με εκσκαφή και επανεπίχωση όσο και σε βυθισμένες σωληνωτές σήραγγες ως επικάλυψη των τοιχωμάτων και ως υπόστρωμα του δρόμου των σηράγγων.

Η γρήγορη εφαρμογή της και η ταχύτατη στερεοποίηση και ωρίμανση της μεμβράνης PmB, εγγυάται ότι ο χρόνος που απαιτείται να κλείσει η σήραγγα είναι ο ελάχιστος μειώνοντας έτσι τις ανάγκες για δαπανηρή και χρονοβόρα συντήρηση στο μέλλον.

 
 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ - ΚΑΜΕΡΑ!

     

  Παρέχουμε υπηρεσίες εντοπισμού της υγρασίας με υγρασιόμετρο με κάμερα και θερμικό αισθητήρα. Σας παραδίδουμε τεχνοοικονομική έκθεση του προβλήματος και της επισκευής του.

Σε περίπτωση όπου μας αναθέτετε το έργο η τεχνοοικονομική μελέτη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

 

ΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ (σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB.

H ΔΟΜΙΚΟΝ σε συνεργασία με την Pitchmastic PmB, πρωτοπόροι στην μόνωση κατασκευών, προσφέρουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών για την προφύλαξη των έργων έναντι της υγρασίας και της χημικής διάβρωσης. 

Το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB (Pitchmastic PmB - BAYER), αποτελείται από δύο συστατικών ελαστομερή πολυουρεθάνη / πολυουρία, προσφέροντας εγγυημένη και ανθεκτική προστασία.

Το σύστημα Blueshield PmB διαθέτει πιστοποίηση από το British Board of Agrement (ΒΒΑ) Βρετανίας, ΒΑΜ Γερμανίας και άλλων κρατών για εφαρμογές σε έργα πολιτικού μηχανικού.

Το Blueshield PmB είναι πρώτο με σήμανση CE τοποθετημένο σύστημα μόνωσης στην Ελλάδα!


 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Βασική προϋπόθεση αποτελεί η εξειδίκευση, η εμπειρία και η κατοχή πιστοποίησης για την εφαρμογή  συστημάτων μόνωσης με ψεκασμό πολυουρίας!!! 
 

 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.