Επιλογή γλώσσας: ΕλληνικάEnglishРусский
 

Οι Πελάτες μας

 Βασική μας αρχή αποτελεί η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Το εξειδικευμένο, έμπειρο και πιστοποιημένο ανθρώπινο δυναμικό μας, έχει τη δυνατότητα να προτείνει και να εφαρμόζει τις κατάλληλες ανά περίπτωση ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις. Παράλληλα αναπτύσσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης γεγονός που αναδικνύεται από τη σταθερότητα των συνεργασιών μας.
Ενδεικτικά η εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει έργα για:
 
 
 
  ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ   LOY SYSTEMS A.E.   ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ Α.Ε.
HAGGERSTON INVESTMENTS Ltd  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ Α.Ε.  ΑΓΜ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.
 
 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ - ΚΑΜΕΡΑ!

     

  Παρέχουμε υπηρεσίες εντοπισμού της υγρασίας με υγρασιόμετρο με κάμερα και θερμικό αισθητήρα. Σας παραδίδουμε τεχνοοικονομική έκθεση του προβλήματος και της επισκευής του.

Σε περίπτωση όπου μας αναθέτετε το έργο η τεχνοοικονομική μελέτη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

 

ΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ (σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB.

H ΔΟΜΙΚΟΝ σε συνεργασία με την Pitchmastic PmB, πρωτοπόροι στην μόνωση κατασκευών, προσφέρουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών για την προφύλαξη των έργων έναντι της υγρασίας και της χημικής διάβρωσης. 

Το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB (Pitchmastic PmB - BAYER), αποτελείται από δύο συστατικών ελαστομερή πολυουρεθάνη / πολυουρία, προσφέροντας εγγυημένη και ανθεκτική προστασία.

Το σύστημα Blueshield PmB διαθέτει πιστοποίηση από το British Board of Agrement (ΒΒΑ) Βρετανίας, ΒΑΜ Γερμανίας και άλλων κρατών για εφαρμογές σε έργα πολιτικού μηχανικού.

Το Blueshield PmB είναι πρώτο με σήμανση CE τοποθετημένο σύστημα μόνωσης στην Ελλάδα!


 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Βασική προϋπόθεση αποτελεί η εξειδίκευση, η εμπειρία και η κατοχή πιστοποίησης για την εφαρμογή  συστημάτων μόνωσης με ψεκασμό πολυουρίας!!! 
 

 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.