Επιλογή γλώσσας: ΕλληνικάEnglishРусский
 

Σχετικά για εμάς


 
H εταιρεία ΔΟΜΙΚΟΝ ιδρύθηκε με όραμα και σκοπό την παροχή ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών συνδυασμένων με χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών.

Πρωτοπόρος στον τομέα της μόνωσης με πολυουρία στην Ελλάδα, η ΔΟΜΙΚΟΝ εφαρμόζει το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB (Pitchmastic - Bayer) πάνω από 15 χρόνια, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την καλύτερη προστασία των κατασκευών.

Σε συνεργασία με την Pitchmastic PmB και την συμβολή της BAYER εφαρμόζουμε από το 2002 υλικά πολυουρίας υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Ειδικευόμαστε στην εφαρμογή υλικών στεγάνωσης υψηλών απαιτήσεων και αντιπροσωπεύουμε την Pitchmastic PmB.

Έχοντας μέχρι σήμερα υλοποιήσει εκατοντάδες έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε όλων των ειδών τις στεγανοποιήσεις και να εξασφαλίσουμε την άριστη εφαρμογή του συστήματος Blueshield PmB.

H ΔΟΜΙΚΟΝ διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό καθώς και έμπειρο, άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την πιστοποιημένη εφαρμογή του συστήματος μόνωσης Blueshield PmB σε κάθε είδους έργο.

 

 
 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ - ΚΑΜΕΡΑ!

     

  Παρέχουμε υπηρεσίες εντοπισμού της υγρασίας με υγρασιόμετρο με κάμερα και θερμικό αισθητήρα. Σας παραδίδουμε τεχνοοικονομική έκθεση του προβλήματος και της επισκευής του.

Σε περίπτωση όπου μας αναθέτετε το έργο η τεχνοοικονομική μελέτη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

 

ΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ (σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB.

H ΔΟΜΙΚΟΝ σε συνεργασία με την Pitchmastic PmB, πρωτοπόροι στην μόνωση κατασκευών, προσφέρουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών για την προφύλαξη των έργων έναντι της υγρασίας και της χημικής διάβρωσης. 

Το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB (Pitchmastic PmB - BAYER), αποτελείται από δύο συστατικών ελαστομερή πολυουρεθάνη / πολυουρία, προσφέροντας εγγυημένη και ανθεκτική προστασία.

Το σύστημα Blueshield PmB διαθέτει πιστοποίηση από το British Board of Agrement (ΒΒΑ) Βρετανίας, ΒΑΜ Γερμανίας και άλλων κρατών για εφαρμογές σε έργα πολιτικού μηχανικού.

Το Blueshield PmB είναι πρώτο με σήμανση CE τοποθετημένο σύστημα μόνωσης στην Ελλάδα!


 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Βασική προϋπόθεση αποτελεί η εξειδίκευση, η εμπειρία και η κατοχή πιστοποίησης για την εφαρμογή  συστημάτων μόνωσης με ψεκασμό πολυουρίας!!! 
 

 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.