Επιλογή γλώσσας: ΕλληνικάEnglishРусский
 

Το σύστημα στεγανοποίησης Blueshield PmB - Η βέλτιστη λύση με την εγγύηση της BAYER.

Το σύστημα μόνωσης Blueshield PmB είναι κορυφαίας απόδοσης μεμβράνη στεγάνωσης. Αποτελείται 100% από ελαστομερή πολυουρεθάνη (πολυουρία / polyurea). Το υλικό στεγανοποίησης εφαρμόζεται με ψεκασμό, τα δύο συστατικά του υλικού αναμιγνύονται κατά τον ψεκασμό δημιουργώντας μία ελαστική και πολύ ανθεκτική μεμβράνη, χωρίς αρμούς.

Το Blueshield PmB είναι ιδανικό για όλες τις περιπτώσεις στεγανοποίησης. Στην μακροχρόνια εφαρμογή του έχει μακρύ ιστορικό τοποθέτησης σε κτηριακά και έργα γεφυροποιίας.

Σε εφαρμογές κτηριακών μονώσεων τοποθετείται σε:

Το Blueshield PmB είναι ανθεκτικό σε ρίζες φυτών, χημικά και μικρόβια, ενώ είναι αναπνέον.

 

Περιγραφή του συστήματος:

Το σύστημα στεγανοποίησης Blueshield PmB αποτελείται από τις παρακάτω στρώσεις:

Αστάρι PmB: Το σύστημα στεγάνωσης της  PmB χρησιμοποιεί αστάρι ενός συστατικού πολυουρεθανικής βάσης προσδίδοντας εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα. Το αστάρι εφαρμόζεται με ψεκασμό ή με ρολό.

 

Μόνωση με μεμβράνη PmB, στάδια εφαρμογής.

Μεμβράνη στεγάνωσης: To Blueshield PmB (Baytec) αποτελείται από υψηλής απόδοσης ελαστομερή πολυουρεθάνη (πολυουρία) δύο συστατικών άμεσης εφαρμογής με ψεκασμό. Το ελάχιστο πάχος βάσει προδιαγραφής ορίζεται σε  2mm με τελικό ονομαστικό τα 2,7mm. Το τελικό αποτέλεσμα προσφέρει απόλυτη και εγγυημένη στεγανοποίηση.

 

Τελικό επίστρωμα: Σε περιπτώσεις όπου δεν απαιτείται θερμομόνωση μπορεί να τοποθετηθεί τσιμεντοκονία για τις ρύσεις και κατόπιν το τελικό δάπεδο. Επίσης μπορεί να παραμείνει η μεμβράνη ως τελικό δάπεδο με εφαρμογή επιστρώματος για την αλλαγή του χρώματος στην επιθυμητή απόχρωση.

 
 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ - ΚΑΜΕΡΑ!

     

  Παρέχουμε υπηρεσίες εντοπισμού της υγρασίας με υγρασιόμετρο με κάμερα και θερμικό αισθητήρα. Σας παραδίδουμε τεχνοοικονομική έκθεση του προβλήματος και της επισκευής του.

Σε περίπτωση όπου μας αναθέτετε το έργο η τεχνοοικονομική μελέτη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

 

ΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ (σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB.

H ΔΟΜΙΚΟΝ σε συνεργασία με την Pitchmastic PmB, πρωτοπόροι στην μόνωση κατασκευών, προσφέρουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών για την προφύλαξη των έργων έναντι της υγρασίας και της χημικής διάβρωσης. 

Το σύστημα στεγάνωσης Blueshield PmB (Pitchmastic PmB - BAYER), αποτελείται από δύο συστατικών ελαστομερή πολυουρεθάνη / πολυουρία, προσφέροντας εγγυημένη και ανθεκτική προστασία.

Το σύστημα Blueshield PmB διαθέτει πιστοποίηση από το British Board of Agrement (ΒΒΑ) Βρετανίας, ΒΑΜ Γερμανίας και άλλων κρατών για εφαρμογές σε έργα πολιτικού μηχανικού.

Το Blueshield PmB είναι πρώτο με σήμανση CE τοποθετημένο σύστημα μόνωσης στην Ελλάδα!


 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Βασική προϋπόθεση αποτελεί η εξειδίκευση, η εμπειρία και η κατοχή πιστοποίησης για την εφαρμογή  συστημάτων μόνωσης με ψεκασμό πολυουρίας!!! 
 

 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.